Voucher actie

De Economische Koepel Halderberge heeft het initiatief genomen voor een bijzondere corona ondersteuningsactie van lokale ondernemers in deze moeilijke tijden. Achterliggende gedachte is dat we met elkaar zoveel als mogelijk onze voorzieningen in de kernen en in het buitengebied in de detailhandel en horeca en agrarische sector (streek-productenwinkels) willen steunen.

Wat gaan we doen?

In totaal zijn 7.000 vouchers van € 5,00 beschikbaar. De EKH staat garant voor de financiering van deze actie. Ondernemers nemen op vrijwillige basis deel aan deze actie en ondersteunen en promoten deze actie onder hun klanten in Halderberge.

Project:      ondersteuning lokale ondernemers detailhandel en horeca
Aanvang:   1 juni 2020
Looptijd:     tot en met 30 november 2020

De actie gaat van start op 1 juni 2020 en eindigt op 31 augustus 2020 voor wat betreft de uitgifte van vouchers aan consumenten.

Inleveren van de vouchers door ondernemers kan in de periode 1 juni2020 tot en met 30 november 2020 op de 14e of 15e van de maand. Niet-ingeleverde vouchers komen na 30 november 2020 te vervallen.

Doel:         Het belonen van consumenten voor het doen van bestedingen bij lokale ondernemers in detailhandel (non-food) en horeca en streekproductenwinkels in het buitengebied met als achterliggende gedachte het zoveel als mogelijk in stand houden van die voorzieningen door het stimuleren van de omzet van de voorzieningen in de kernen en in het buitengebied in deze sectoren tijdens de coronacrisis.

De vouchers/kortingsbonnen zijn in te leveren in de periode 1 juni 2020 tot en met 30 november 2020. Niet-ingeleverde vouchers komen na 30 november 2020 te vervallen.

Aanmelden voor actie kortingsbon/ voucher:

Deelnemende bedrijven melden zich schriftelijk aan onder vermelding van hun bedrijfsgegevens en contactadressen. Ondernemers kunnen kiezen om:

1. alleen vouchers te willen uitgeven;
2. alleen vouchers te willen ontvangen;
3. vouchers zowel in te nemen als uit te geven.

Vervolgens wordt contact met hen opgenomen voor de start, uitleg van de voorwaarden en afhalen van de vouchers. Deelname is op vrijwillige basis en de deelnemer accepteert de voorwaarden zoals door de EKH opgesteld. Deelnemer zorgt voor een goede administratie t.b.v. uitgifte en declaratie.

Aanmelden als bedrijf: info@ekh-halderberge.nl. Er wordt dan z.s.m. contact met je opgenomen.

Het DB van EKH beslist in die gevallen waarin twijfel bestaat over de invulling van deze actie en de voorwaarden.

Voorlopige lijst van deelnemers

Bedrijfsnaam Adres Plaats Uitgifte & Inleveren Inleverpunt
De Martwienkel Markt 5 Oud Gastel X
Slijterij ’t Raadhuis Dorpsstraat 9 Oud Gastel X
Keurslagerij Patrick van Elteren Kerkstraat 4 Oud Gastel X
Boerderijwinkel Masseurs Barlaqueseweg 4 Oud Gastel X
Kadoshop Malin Dorpsstraat 9 Oud Gastel X
Lingerie de Rooy Prof. V. Ginnekenstraat 5 Oudenbosch X
Crusio Hairstylers Fenkelstraat 34 Oudenbosch X
Jora Tankstation Rooseveltstraat 34-36 Oudenbosch X
Bloem- en Tuincentrum v.d. Riet Bornhemweg 157 Oudenbosch X
Jagé Sieraden Oude Steenstraat 32 Oud Gastel X
Hotel de Reiskoffer Pastoor van Breugelstraat 45 Bosschenhoofd X
Eetcafé Pagnevaart Oude Antwerpsepostbaan 79 Hoeven X
De Wildt Fashion Prof. Van Ginnekenstraat 28 Oudenbosch X
Electroshop Theo de Bont Markt 25 Oudenbosch X
Brouwerij ’t Meuleneind Moleneindsestraat 21 Hoeven X
Flesjewijn.com Oost-Vaardeke 2 Oudenbosch X
Brasserie ’t Vrolijke Schaap Fenkelstraat 23 Oudenbosch X
Ministerie van Eten en Drinken Oud Gastel Kerkstraat 2 Oud Gastel X
Carl Veeke Tweewielers Sint Janstraat 52 Hoeven X
Halderberge Vitaal De Lange Meeten 6A Hoeven X
Restaurant de Haard Pagnevaartdreef 5 Bosschenhoofd X
Brasserie Tivoli Jezuïtenplein 33 Oudenbosch X

Uitgifte kortingsbon – voucher

Als je gaat deelnemen, geef je aan de klant in jouw onderneming bij besteding van minimaal50 euro bij één transactie, twee vouchers van
€ 5,00. Deze voucher kan de klant op zijn/haar beurt besteden bij lokale ondernemers in detailhandel (non-food), horeca en streekproducten-winkels in het buitengebied die aansluiten bij deze actie. Je houdt een korte registratie bij van de uitgegeven vouchers en overlegt dit overzicht aan het eind van elke maand aan de EKH.

Inname kortingsbon – voucher bij minimale besteding

Je accepteerde de voucher van de klant als onderdeel van een grotere transactie van minimaal € 15,00. Per transactie kan maximaal 1 voucher van € 5,00 worden ingeleverd. De € 5,00 wordt in mindering gebracht op de nota. Middels een declaratie en overzicht van ingenomen vouchers, breng je als ondernemer de kosten in rekening bij de EKH. Dit doe je op de 14e of 15e van de kalendermaanden juni tot en met december 2020.

De laatste mogelijkheid voor declaratie is 15 december 2020: declaraties worden na die datum niet meer in behandeling genomen.