Lars Pot / Halderberge Vitaal

Trendy sporten bij Halderberge Vitaal

Trendy sporten bij Halderberge Vitaal

Lars Pot is de enthousiaste ondernemer die 1 augustus 2019 Sportpunt Hoeven veranderde in Halderberge Vitaal. Een sportclub in Hoeven met een breed aanbod voor een ‘breed’ publiek. Figuurlijk, want Lars en zijn team creëren een plek waar zowel kinderen als studenten, volwassenen en ouderen zich thuis voelen. Ook als je een beperking hebt.

Daar hebben we meteen de kracht van Halderberge Vitaal: gekwalificeerde trainers die staan voor aandacht en topbegeleiding. Ze zijn coaches die met passie werken, hun vak verstaan en bijhouden. Goede mensenkennis in het team, vindt Lars erg belangrijk.

Eigen plan

Vanaf augustus kan Lars zijn eigen koers varen. “In de branche zijn veel veranderingen en we willen trends toepassen in de club. In plaats van fitnessbegeleiding geven we bijvoorbeeld Small Group Training en daar reageren de leden enthousiast op. De trainer bereidt iedere week oefeningen voor, wat elke les anders maakt. Dat bevalt onze sporters wel.
Ook nieuw is FunXtion: een half uur circuittraining met functionele oefeningen. We zijn de eerste in Nederland met 6 interactieve beeldschermen, zodat bijvoorbeeld ook ouderen en kinderen de oefeningen makkelijk kunnen volgen. Over 5 jaar trainen we allemaal met een VR-bril trouwens, daar ben ik van overtuigd.”

De vertrouwde spinning en Les Mills groepslessen zijn er ook nog steeds. Dat betekent veel keuze, zodat iedereen iets doet wat hij leuk vindt en wat aansluit bij zijn doelstelling.

Halderberge Vitaal

Maak Halderberge vitaal

Die doelstelling. Lars trekt een zorgelijk gezicht. “Ik schrik ervan dat er mensen komen die zich hier 30 minuten inspannen en daar dagen van moeten bijkomen. We laten ons lichaam verslonzen. Er heerst een zittende cultuur door computer en auto en zijn hierdoor slecht belastbaar. Door te investeren in je eigen fysieke en mentale gesteldheid voeg je kwaliteit toe aan je leven. We willen dat iedereen zich vitaal sterk voelt én plezier beleeft aan sporten. Daarom heten we ook Halderberge Vitaal. Door te bewegen komen goede hormonen vrij die je sterker maken. Een goede trainer weet wat jij aankunt en helpt jou je belastbaarheid te vergroten. Daar heb je profijt van in je dagelijkse leven.

Als Lars hardop mag dromen, wordt Halderberge Vitaal hét state of the art sportcentrum van Halderberge waar mensen aan hun mentale en fysieke kracht werken. De beste faciliteiten, meeste persoonlijke aandacht en de beste trainers. Een centrum waarvan iedereen zegt: ‘Daar moet je naar toe!’.
Een ambitieuze doelstelling, maar met de sportersmentaliteit van Lars verwacht je ook niet dat hij voor minder zou gaan.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder op www.halderbergevitaal.nl.